Servicii de resurse umane si salarizare

ALFA ACCOUNTING EXPERT SRL

Serviciile noastre de resurse umane si salarizare au fost concepute pentru a le oferi managerilor solutii complete la orice problema legata de acest domeniu. Salarizarea personalului dvs. nu implica doar plata salariului si a taxelor aferente acestuia. O companie cu personal numeros se confrunta cu multe situatii in care este nevoie de expertiza noastra in domeniul salarizarii si al resurselor umane. In activitatea din acest domeniu sunt implicate o multitudine de aspecte legislative ce trebuie interpretate si intelese corect de catre expertii nostri in resurse umane si salarizare.

Apeland la servicile noastre in domeniu, veti beneficia de personal calificat, care cunoaste foarte bine toate procedurile si este la curent cu absolut tot ceea ce este nou in legislatia romaneasca. Schimbarile ce apar destul de frecvent in Romania in acest sector vor fi astfel abordate cu profesionalism si supuse unei analize detaliate, astfel incat dvs. sa nu va confruntati cu nicio problema.

 

Alfa Accounting Expert, membra a corpului expertilor contabili CECCAR, va ofera urmatoarele servicii de resurse umane si salarizare:

 

Seriozitatea noastra si profesionalismul de care dam dovada se traduc in numeroase avantaje atat pentru angajator, cat si pentru angajati. Fiecare parte isi va cunoaste foarte bine drepturile si indatoririle, iar eventualele probleme vor fi solutionate tinandu-se seama de cadrul legal romanesc. Priceperea si experienta angajatilor nostri sunt avantaje de care trebuie sa beneficiati, colaborarea cu Alfa Accounting Expert in domeniul resurse umane si salarizare aducandu-va doar beneficii si un raport foarte bun calitate-pret.

 

Asiguram maxima confidentialitate in toate contractele de prestari servicii incheiate cu partenerii nostri si ne organizam foarte bine activitatea pentru ca fiecare client sa poata obtine cu usurinta orice informatie doreste. Ne orientam intotdeauna dupa clienti si venim in intampinarea lor cu cele mai bune solutii ce pot fi gasite pentru diverse probleme sau situatii complexe ce necesita solutii competente. Nu lasam loc de absolut nicio greseala si dorim sa avem o colaborare de lunga durata cu fiecare client. Totul se bazeaza, in ceea ce facem noi, pe incredere, eficienta, profesionalism si promptitudine.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Avem o colaborare foarte buna de aproape 3 ani. Recomandam cu incredere!

Editura Litera

Ma bucur ca ma pot baza pe Sebastian si pe Alfa Accounting in privinta colaborarii solide bazata pe profesionalism si promptitudine. Avand de-a face cu un flux de personal de peste 70 de angajati, disponibilitatea de a efectua oricand orice solicitare sau de a raspunde la fiecare nelamurire fiscala intampinata de noi sau de personalul implicat este laudabila si demna de apreciat. Pe langa aceasta, solutiile oferite si explicatiile necesare au fost cele mai bune si mai avantajoase, atat pentru salariati cat si pentru angajator.

Angela Cretu Administrator Techsistem SRL

A gasi un contabil sau o firma de contabilitate in ziua de azi in Bucuresti este o adevarata provocare. Am ales sa lucrez cu Sebastian dupa ce anterior am renuntat la colaborarea cu doi contabili, fiind nemultumit de serviciile lor si de atunci nu mi-am mai facut nicio grija privind situatiile sau declaratiile fiscale. Aceasta siguranta a fost adusa de atitudinea generala cu care abordeaza problemele si de deschiderea totala catre nevoile clientului, furnizand informații financiare actualizate și usor de inteles.

Ovidiu Deaconu Director General Londra Fashion / lant de magazine

Prima impresie intr-adevar conteaza! Fiind la inceput de drum, aveam o sumedenie de intrebari si cautam un contabil care sa ma ajute cu indrumarile necesare. Sebastian si Alfa Accounting m-au convins de la prima intalnire, seriozitatea si implicarea evidenta in toate aspectele domeniului convingandu-ma sa ii aleg instant. Acum sunt in plina dezvoltare si recomand cu caldura aceasta firma de contabilitate care mi-a demonstrat ca este de incredere si intotdeauna gata sa ofere sprijin in orice privinta!

Andrei Craciunel Fondator Lahani Autoparts

De cand am inceput colaborarea printr-o recomandare, Alfa Accounting ne-a demonstrat flexibilitate, consultanta personalizata si o informare permanenta asupra modificarii legislatiei fiscale. De asemenea, ajutorul acordat la momentul controlului a fost de mare ajutor, reusind sa scapam fara nicio atentionare. Apreciem atat colaborarea din punct de vedere profesional, cat si modul amabil si deschis in care se rezolva orice problema.

Raluca Croitor Administrator Vintage Collection
Alfa Accounting Expert

Cerere de oferta

to top button