Contabilitate completa

ALFA ACCOUNTING EXPERT SRL

In noi, aveti un aliat de incredere pentru serviciul de contabilitate. Nu aveti nevoie de un angajat special in firma dvs. pentru a va tine contabilitatea si toate evidentele necesare in aceasta privinta. Puteti externaliza acest serviciu catre noi la costuri mai bune, iar banii dvs. vor fi astfel cheltuiti mult mai judicios.

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii contabilitate, servicii bazate pe tarife personalizate, adaptate fiecarui client. Serviciile noastre si costurile aferente acestora sunt raportate la volumul de activitate al societatii cu care colaboram. Telul nostru este de a va asigura cel mai bun raport calitate-pret la serviciile de contabilitate oferite.

Lista servicilor de contabilitate oferite companiei dvs. include urmatoarele:

Dezvoltarea unei afaceri depinde de expertii care lucreaza in organizatia respectiva. Daca totul este facut in mod profesionist, prompt si fara greseli, atunci profitul inregistrat va fi din ce in ce mai mare. Bineinteles, legislatia in domeniu trebuie respectata pana la ultima litera pentru a asigura un teren propice dezvoltarii afacerii respective. Alfa Accounting Expert garanteaza corectitudinea si transparenta tuturor procedurilor si operatiunilor efectuate, fara a ne abate de la telul nostru, acela de a oferi clientului servicii de top in contabilitate.

Ne putem descurca usor in orice domeniu activati dvs. si dedicam timpul necesar analizarii specificului activitatii fiecarei firme cu care colaboram. Comunicam tot timpul cu fiecare client si incercam sa gasim solutii fiscale optime pentru el, astfel incat sa ii garantam succesul in ceea ce face. Va puteti baza pe noi in luarea celor mai importante decizii, putand sti in timp real care sunt cifrele companiei dvs. si ce instrumente aveti la dispozitie pentru a va optimiza activitatea.

Oferim atat servicii de contabilitate firme, cat si contabilitate PFA, indiferent de specificul activitatii fiecarei entitati. Consultanta noastra ajuta adeseori la rezolvarea problemelor stringente de contabilitate, iar angajatii nostri vor rezolva prompt orice problema de contabilitate aveti. Ne asumam integral responsabilitatea pentru acuratetea cifrelor si calculelor avansate de noi, iar dvs. puteti sta linistit deoarece nimic nu ne scapa din vedere.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Avem o colaborare foarte buna de aproape 3 ani. Recomandam cu incredere!

Editura Litera

Ma bucur ca ma pot baza pe Sebastian si pe Alfa Accounting in privinta colaborarii solide bazata pe profesionalism si promptitudine. Avand de-a face cu un flux de personal de peste 70 de angajati, disponibilitatea de a efectua oricand orice solicitare sau de a raspunde la fiecare nelamurire fiscala intampinata de noi sau de personalul implicat este laudabila si demna de apreciat. Pe langa aceasta, solutiile oferite si explicatiile necesare au fost cele mai bune si mai avantajoase, atat pentru salariati cat si pentru angajator.

Angela Cretu Administrator Techsistem SRL

A gasi un contabil sau o firma de contabilitate in ziua de azi in Bucuresti este o adevarata provocare. Am ales sa lucrez cu Sebastian dupa ce anterior am renuntat la colaborarea cu doi contabili, fiind nemultumit de serviciile lor si de atunci nu mi-am mai facut nicio grija privind situatiile sau declaratiile fiscale. Aceasta siguranta a fost adusa de atitudinea generala cu care abordeaza problemele si de deschiderea totala catre nevoile clientului, furnizand informații financiare actualizate și usor de inteles.

Ovidiu Deaconu Director General Londra Fashion / lant de magazine

Prima impresie intr-adevar conteaza! Fiind la inceput de drum, aveam o sumedenie de intrebari si cautam un contabil care sa ma ajute cu indrumarile necesare. Sebastian si Alfa Accounting m-au convins de la prima intalnire, seriozitatea si implicarea evidenta in toate aspectele domeniului convingandu-ma sa ii aleg instant. Acum sunt in plina dezvoltare si recomand cu caldura aceasta firma de contabilitate care mi-a demonstrat ca este de incredere si intotdeauna gata sa ofere sprijin in orice privinta!

Andrei Craciunel Fondator Lahani Autoparts

De cand am inceput colaborarea printr-o recomandare, Alfa Accounting ne-a demonstrat flexibilitate, consultanta personalizata si o informare permanenta asupra modificarii legislatiei fiscale. De asemenea, ajutorul acordat la momentul controlului a fost de mare ajutor, reusind sa scapam fara nicio atentionare. Apreciem atat colaborarea din punct de vedere profesional, cat si modul amabil si deschis in care se rezolva orice problema.

Raluca Croitor Administrator Vintage Collection
Alfa Accounting Expert

Cerere de oferta

to top button