Consultanta fiscala

ALFA ACCOUNTING EXPERT SRL

Echipa noastra de specialisti va ofera servicii de consultanta in orice problema ce tine de functionarea corespunzatoare a societatii dvs. Suntem mereu la curent cu schimbarile aparute in Codul Fiscal al Romaniei si aplicam aceste modificari in ceea ce facem. In acest fel, economisim timp si bani in folosul clientilor nostri.

Reglementarile de ordine contabil se schimba si ele odata cu legislatia in domeniu, ceea ce pentru multi manageri de companii reprezinta o adevarata provocare. Noi cautam intotdeauna modalitati de a reduce impozitele platite de dvs. la un nivel minim admis de lege. In cazul in care solicitati rambursari de taxe sau impozite platite in avans, oferim consultanta si in aceste probleme si garantam rezultate imediate.

office-pen-calculator-computation-163032-2

Va oferim in continuare o lista a serviciilor de consultanta si a celor conexe, disponibile la Alfa Accounting Expert:

savings-2789112_2

Experienta bogata acumulata de noi in consultanta fiscala si contabila ne permite sa identificam mereu cele mai eficiente solutii ce pot fi aplicate cu succes in activitatea unei companii si in relatie cu autoritatile romane. Avem know-how, angajati dinamici si deschisi comunicarii, precum si toata infrastructura materiala si informatica pentru a va asigura succesul in orice conditii de schimbari legislative si fiscale. Pentru noi, optimizarea fiscala a activitatii unei companii este o prioritate careia ii acordam toata atentia necesara.

Consultanta oferita de firma noastra vizeaza toate palierele activitatii unei companii, scopul ultim fiind de a va pune la dispozitie absolut toate mijloacele si instrumentele legale ce vor optimiza fiscal activitatea pe care o desfasurati. In baza colaborarii cu noi veti beneficia de un pachet avantajos de consultanta, de cate ori aveti nevoie de informatii, sfaturi si pareri specializate. Comunicarea constanta cu fiecare client reprezinta un avantaj pe care noi l-am consolidat in timp, avantaj ce ne aduce rezultate in tot ceea ce facem.

Aspecte ce tin de plata TVA-ului si rambursarea lui, impozitul pe profit, impozitele locale, taxele si impozitele datorate statului in urma platii salariului – toate vor fi abordate in mod profesionist si numai in avantajul dvs. Va informam prompt cu privire la orice problema aparuta si actualizam constant legislatia de specialitate privitoare la taxe si impozite, astfel incat sa puteti cunoaste in timp util toate prevederile legale ce va intereseaza in domeniul fiscal si contabil.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Avem o colaborare foarte buna de aproape 3 ani. Recomandam cu incredere!

Editura Litera

Ma bucur ca ma pot baza pe Sebastian si pe Alfa Accounting in privinta colaborarii solide bazata pe profesionalism si promptitudine. Avand de-a face cu un flux de personal de peste 70 de angajati, disponibilitatea de a efectua oricand orice solicitare sau de a raspunde la fiecare nelamurire fiscala intampinata de noi sau de personalul implicat este laudabila si demna de apreciat. Pe langa aceasta, solutiile oferite si explicatiile necesare au fost cele mai bune si mai avantajoase, atat pentru salariati cat si pentru angajator.

Angela Cretu Administrator Techsistem SRL

A gasi un contabil sau o firma de contabilitate in ziua de azi in Bucuresti este o adevarata provocare. Am ales sa lucrez cu Sebastian dupa ce anterior am renuntat la colaborarea cu doi contabili, fiind nemultumit de serviciile lor si de atunci nu mi-am mai facut nicio grija privind situatiile sau declaratiile fiscale. Aceasta siguranta a fost adusa de atitudinea generala cu care abordeaza problemele si de deschiderea totala catre nevoile clientului, furnizand informații financiare actualizate și usor de inteles.

Ovidiu Deaconu Director General Londra Fashion / lant de magazine

Prima impresie intr-adevar conteaza! Fiind la inceput de drum, aveam o sumedenie de intrebari si cautam un contabil care sa ma ajute cu indrumarile necesare. Sebastian si Alfa Accounting m-au convins de la prima intalnire, seriozitatea si implicarea evidenta in toate aspectele domeniului convingandu-ma sa ii aleg instant. Acum sunt in plina dezvoltare si recomand cu caldura aceasta firma de contabilitate care mi-a demonstrat ca este de incredere si intotdeauna gata sa ofere sprijin in orice privinta!

Andrei Craciunel Fondator Lahani Autoparts

De cand am inceput colaborarea printr-o recomandare, Alfa Accounting ne-a demonstrat flexibilitate, consultanta personalizata si o informare permanenta asupra modificarii legislatiei fiscale. De asemenea, ajutorul acordat la momentul controlului a fost de mare ajutor, reusind sa scapam fara nicio atentionare. Apreciem atat colaborarea din punct de vedere profesional, cat si modul amabil si deschis in care se rezolva orice problema.

Raluca Croitor Administrator Vintage Collection
Alfa Accounting Expert

Cerere de oferta

to top button