Portofoliu

ALFA ACCOUNTING EXPERT SRL
Portofoliu

ALFA ACCOUNTING

Dezvoltând parteneriate de lunga durată cu succes, încrederea continua a clienților noștri ne motivează devenim și mai buni. Enumeram o parte dintre clienții din portofoliul nostru, care acoperă o gamă diversă de domenii de activitate:

logo-litera

EDITURA LITERA

Editura Litera - Fondata in anul 1989, cu 800 de titluri editate anual in cele peste 50 de colectii si imprinturi, si cu o cifra de afaceri care reprezinta mai bine de 15% din valoarea totala a pietei de carte din Romania, Grupul Editorial Litera se afla in prezent in topul celor mai importante edituri din tara.

gersim1

GERSIM IMPEX

Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de telefoane mobile si tablete de pe piata locala, a inregistrat în 2019 cel mai mare castig net de la infiintarea companiei în 2002, in suma de peste 33 de milioane de lei. Potrivit estimarilor, in urmatorii 5 ani ar putea ajunge la un rulaj de un miliard de euro.

admin-ajax.php1

TECHSISTEM

Techsistem SRL, locul 2 in "Top Profit Romania Intreprinderi cu Capital Romanesc, Sectorul 2", in domeniul de activitati de consultanta in tehnologia informatiei.

admin-ajax.php2

RESTAURANTELE DINES

Dines, un lant de restaurante cu o lunga traditie in Bucuresti.

admin-ajax.php

GAMBIT DIGITAL

GambIT Digital, furnizor de servicii IT pentru FintechOS, care s-a numarat printre cel mai bine finantate startup-uri europene anul trecut.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Avem o colaborare foarte buna de aproape 3 ani. Recomandam cu incredere!

Editura Litera

Ma bucur ca ma pot baza pe Sebastian si pe Alfa Accounting in privinta colaborarii solide bazata pe profesionalism si promptitudine. Avand de-a face cu un flux de personal de peste 70 de angajati, disponibilitatea de a efectua oricand orice solicitare sau de a raspunde la fiecare nelamurire fiscala intampinata de noi sau de personalul implicat este laudabila si demna de apreciat. Pe langa aceasta, solutiile oferite si explicatiile necesare au fost cele mai bune si mai avantajoase, atat pentru salariati cat si pentru angajator.

Angela Cretu Administrator Techsistem SRL

A gasi un contabil sau o firma de contabilitate in ziua de azi in Bucuresti este o adevarata provocare. Am ales sa lucrez cu Sebastian dupa ce anterior am renuntat la colaborarea cu doi contabili, fiind nemultumit de serviciile lor si de atunci nu mi-am mai facut nicio grija privind situatiile sau declaratiile fiscale. Aceasta siguranta a fost adusa de atitudinea generala cu care abordeaza problemele si de deschiderea totala catre nevoile clientului, furnizand informații financiare actualizate și usor de inteles.

Ovidiu Deaconu Director General Londra Fashion / lant de magazine

Prima impresie intr-adevar conteaza! Fiind la inceput de drum, aveam o sumedenie de intrebari si cautam un contabil care sa ma ajute cu indrumarile necesare. Sebastian si Alfa Accounting m-au convins de la prima intalnire, seriozitatea si implicarea evidenta in toate aspectele domeniului convingandu-ma sa ii aleg instant. Acum sunt in plina dezvoltare si recomand cu caldura aceasta firma de contabilitate care mi-a demonstrat ca este de incredere si intotdeauna gata sa ofere sprijin in orice privinta!

Andrei Craciunel Fondator Lahani Autoparts

De cand am inceput colaborarea printr-o recomandare, Alfa Accounting ne-a demonstrat flexibilitate, consultanta personalizata si o informare permanenta asupra modificarii legislatiei fiscale. De asemenea, ajutorul acordat la momentul controlului a fost de mare ajutor, reusind sa scapam fara nicio atentionare. Apreciem atat colaborarea din punct de vedere profesional, cat si modul amabil si deschis in care se rezolva orice problema.

Raluca Croitor Administrator Vintage Collection
to top button