Despre noi

ALFA ACCOUNTING EXPERT SRL
Despre noi

ALFA ACCOUNTING

Stim cu totii ca timpul inseamna bani. Cel putin asa se spune in afaceri! Si noi credem ca aceasta afirmatie este adevarata, in special pentru ca lucram cu bani si cifre zi de zi. Schimbarile legislative si fiscale din Romania va pot lua prin surprindere si necesita alocarea unei perioade de timp optime in vederea indeplinirii tuturor obligatiilor fiscale.

Noi va oferim cea mai buna solutie! Societatea noastra, Alfa Accounting Expert, membra a corpului expertilor contabili CECCAR, va ofera servicii specializate de contabilitate si servicii conexe. Avem in desfasurare contracte importante cu companii de renume din Romania, increderea lor in noi motivandu-ne sa devenim si mai buni.

Va punem la dispozitie trei categorii de servicii pe care le putem presta pentru dvs.:

Contabilitate completa

Resurse umane si salarizare

Consultanta fiscala

Atunci cand lucram cu legi si cifre nu ne permitem sa gresim. Orice eroare poate produce mari probleme si este, pana la urma, atat in dezavantajul clientului, cat si al nostru. Atunci cand detineti o firma mai mica sau mai mare, timpul dvs., in calitate de manager sau administrator, este foarte pretios. Cu siguranta, nu vreti sa il irositi si ati dori sa va ocupati de problemele urgente ale firmei, nu sa va pierdeti prin calcule, hartii si formulare de contabilitate. Noi va putem ajuta prin preluarea acestui serviciu, precum si a altora, astfel incat sa va usuram munca si sa o eficientizam cat mai mult cu putinta.

Calificarile persoanelor implicate in contabilitate la firma noastra sunt certificate la nivel national si international. Toti dispun de experienta necesara pentru a lucra la cel mai inalt nivel in contabilitate, resurse umane si salarizare, precum si in consultanta fiscala. Astfel, putem afirma cu mandrie ca acoperim toata gama de servicii necesare firmei dvs., astfel incat managementul sa fie facut la cea mai buna calitate posibila.

Valorile dupa care ne ghidam noi sunt:

Profesionalismul

Responsabilitatea

Seriozitatea

Corectitudinea

Precizia

Eficienta

ALFA ACCOUNTING EXPERT SRL
Ne adaptam nevoilor dvs.

Stim ca o firma nu seamana cu alta, iar nevoile, bugetul si necesitatile sunt diferite. Din acest punct de vedere, noi identificam, in primul rand, exact de ce anume are nevoie o firma si personalizam un pachet de servicii prestate pentru ea. In acest mod, fiecare client se poate incadra in bugetul stabilit de el pentru aceste servicii importante.

Tot ceea ce facem zi de zi respecta normele si legislatia romaneasca, precum si legislatia europeana in domeniu. Avem o viziune integrata asupra mediului economic si de afaceri al Romaniei, iar orice modificare sau noutate in domeniu este cunoscuta imediat de expertii nostri in contabilitate, resurse umane si salarizare, precum si in consultanta fiscala. Lucram intotdeauna in interesul clientilor nostri, incercand sa le maximizam profitul si aplicand legea in tot ceea ce facem pentru ei.

Noi, la Alfa Accounting Expert, oferim consultanta specializata clientilor care vor sa reduca cat mai mult din valoarea impozitelor platite, le punem la dispozitie rapoarte contabile alcatuite in fiecare luna si an, prin garantarea unui control riguros al fluxului de bani rulat intr-o companie.

Suntem constienti de importanta activitatii noastre in cadrul firmei sau companiei pe care o detineti. Astfel, nu ne abatem nicio clipa de la principiile contabilitatii si de la criteriile impuse de CECCAR precum:

Calitate

Competenta

Independenta

Obiectivitate

Prudenta

De ce sa va ocupati personal de probleme care va consuma timp si energie, cand puteti avea la dispozitie o firma de incredere, care sa va ajute sa va descurcati cat mai bine in hatisul legislativ romanesc? Noi ne luam angajamentul ferm de a depune la timp toate declaratiile necesare la autoritatile competente si de a indeplini fiecare etapa la timp, astfel incat sa nu aveti nicio problema in raportarea cifrelor oficiale. Tot angajatii nostri sunt tineri plini de dinamism, dornici de a va ajuta cu promptitudine atunci cand aveti nevoie de ei si de a rezolva in scurt timp orice sarcina primita.

Cu noi, afacerea dvs. va avea succesul dorit si va veti bucura de un mediu de lucru profesionist. Daca ne alegeti ca parteneri, va vom demonstra in scurt timp ceea ce stim sa facem si veti putea face o evaluare obiectiva a activitatii noastre. Totul va fi vizibil in rezultatele firmei dvs. si in profitul realizat luna de luna. Impreuna, putem ajunge departe pe calea succesului!

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Avem o colaborare foarte buna de aproape 3 ani. Recomandam cu incredere!

Editura Litera

Ma bucur ca ma pot baza pe Sebastian si pe Alfa Accounting in privinta colaborarii solide bazata pe profesionalism si promptitudine. Avand de-a face cu un flux de personal de peste 70 de angajati, disponibilitatea de a efectua oricand orice solicitare sau de a raspunde la fiecare nelamurire fiscala intampinata de noi sau de personalul implicat este laudabila si demna de apreciat. Pe langa aceasta, solutiile oferite si explicatiile necesare au fost cele mai bune si mai avantajoase, atat pentru salariati cat si pentru angajator.

Angela Cretu Administrator Techsistem SRL

A gasi un contabil sau o firma de contabilitate in ziua de azi in Bucuresti este o adevarata provocare. Am ales sa lucrez cu Sebastian dupa ce anterior am renuntat la colaborarea cu doi contabili, fiind nemultumit de serviciile lor si de atunci nu mi-am mai facut nicio grija privind situatiile sau declaratiile fiscale. Aceasta siguranta a fost adusa de atitudinea generala cu care abordeaza problemele si de deschiderea totala catre nevoile clientului, furnizand informații financiare actualizate și usor de inteles.

Ovidiu Deaconu Director General Londra Fashion / lant de magazine

Prima impresie intr-adevar conteaza! Fiind la inceput de drum, aveam o sumedenie de intrebari si cautam un contabil care sa ma ajute cu indrumarile necesare. Sebastian si Alfa Accounting m-au convins de la prima intalnire, seriozitatea si implicarea evidenta in toate aspectele domeniului convingandu-ma sa ii aleg instant. Acum sunt in plina dezvoltare si recomand cu caldura aceasta firma de contabilitate care mi-a demonstrat ca este de incredere si intotdeauna gata sa ofere sprijin in orice privinta!

Andrei Craciunel Fondator Lahani Autoparts

De cand am inceput colaborarea printr-o recomandare, Alfa Accounting ne-a demonstrat flexibilitate, consultanta personalizata si o informare permanenta asupra modificarii legislatiei fiscale. De asemenea, ajutorul acordat la momentul controlului a fost de mare ajutor, reusind sa scapam fara nicio atentionare. Apreciem atat colaborarea din punct de vedere profesional, cat si modul amabil si deschis in care se rezolva orice problema.

Raluca Croitor Administrator Vintage Collection
Alfa Accounting Expert

Cerere de oferta

to top button